Browsing by author "García Barroso, Carmelo"
Now showing items 1-20 of 44
-
Application of Hansch’s Model to Capsaicinoids and Capsinoids: A Study Using the Quantitative Structure−Activity Relationship. A Novel Method for the Synthesis of Capsinoids
Fernández Barbero, Gerardo; González Molinillo, José María
; Valera Montoya, Rosa María; Palma Lovillo, Miguel
; Macías Domínguez, Francisco Antonio
; García Barroso, Carmelo (American Chemical Society, 2010-01-01)
-
Bio-guided optimization of the ultrasound-assisted extraction of compounds from Annona glabra L. leaves using the etiolated wheat coleoptile bioassay
Matsumoto, Sadao; Valera Montoya, Rosa María; Palma Lovillo, Miguel; González Molinillo, José María
; Lima, Inês S.; García Barroso, Carmelo; Macías Domínguez, Francisco Antonio
(Ultrasonics Sonochemistry, 2014-02)
-
Control de los procesos de elaboración, calidad y trazabilidad del vinagre de Jerez
Durán Guerrero, Enrique(Servicio de Publicaciones de la Universidad de Cádiz, 2009-02-17)
-
Desarrollo de nuevos métodos de extracción para el análisis de compuestos de interés enológico
Piñeiro Méndez, Zulema (Servicio de Publicaciones de la Universidad de Cádiz, 2005-07-04)