• español
    • English
  • Login
  • English 
    • español
    • English

UniversidaddeCádiz

Área de Biblioteca, Archivo y Publicaciones
Communities and Collections
View Item 
  •   RODIN Home
  • Producción Científica
  • Artículos Científicos
  • View Item
  •   RODIN Home
  • Producción Científica
  • Artículos Científicos
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Pressurised Liquid Extraction of Capsaicinoids from Peppers

Thumbnail
Identificadores

URI: http://hdl.handle.net/10498/14654

DOI: 10.1021/jf060021

ISSN: 0021-8561

Files
2006. J. Agric. Food Chem. 54 (9) 3231-3236. Pressurized liquid extraction of capsaicinoids from peppers..pdf (237.0Kb)
Statistics
View statistics
Metrics and citations
 
Share
Export
Export reference to MendeleyRefworksEndNoteBibTexRIS
Metadata
Show full item record
Author/s
Fernández Barbero, GerardoAuthority UCA; Palma Lovillo, MiguelAuthority UCA; García Barroso, Carmelo
Date
2006-04-04
Department
Química Analítica
Source
Journal of Agricultural and Food Chemistry - 2006, Vol. 54 pp. 3231-3236
Abstract
Se presenta el desarrollo de un método de extracción de capsaicinoides en pimientos mediante la técnica de extracción mediante fluidos presurizados.
Subjects
Capsaicinoids; peppers; Pressurised Liquid Extraction
Collections
  • Artículos Científicos [4821]
  • Articulos Científicos Quim. Ana. [159]

Browse

All of RODINCommunities and CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

Información adicional

AboutDeposit in RODINPoliciesGuidelinesRightsLinksStatisticsNewsFrequently Asked Questions

RODIN is available through

OpenAIREOAIsterRecolectaHispanaEuropeanaBaseDARTOATDGoogle Academic

Related links

Sherpa/RomeoDulcineaROAROpenDOARCreative CommonsORCID

RODIN está gestionado por el Área de Biblioteca, Archivo y Publicaciones de la Universidad de Cádiz

Contact informationSuggestionsUser Support