• español
    • English
  • Login
  • English 
    • español
    • English

UniversidaddeCádiz

Área de Biblioteca, Archivo y Publicaciones
Communities and Collections
View Item 
  •   RODIN Home
  • Producción Científica
  • Artículos Científicos
  • View Item
  •   RODIN Home
  • Producción Científica
  • Artículos Científicos
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Determination of capsaicinoids in peppers by microwave-assisted extraction-high-performance liquid chromatography with fluorescence detection

Thumbnail
Identificadores

URI: http://hdl.handle.net/10498/14657

DOI: 10.1016/j.aca.2006.06.074

ISSN: 0003-2670

Files
2006. Analytica Chimica Acta 578 (2) 227-233. Determination of capsaicinoids in peppers by MAE HPLC with fluorescence detection..pdf (339.8Kb)
Statistics
View statistics
Metrics and citations
 
Share
Export
Export reference to MendeleyRefworksEndNoteBibTexRIS
Metadata
Show full item record
Author/s
Fernández Barbero, GerardoAuthority UCA; Palma Lovillo, MiguelAuthority UCA; García Barroso, Carmelo
Date
2006-01-01
Department
Química Analítica
Source
Analytica Chimica Acta - 2006, Vol. 578 pp. 227-233
Abstract
En este trabajo se ha desarrollado una técnica de extracción de capsaicinoides en pimientos mediante la extracción asistida por microondas.
Subjects
Capsaicinoids; Peppers; Microwave Assisted Extraction
Collections
  • Artículos Científicos [4817]
  • Articulos Científicos Quim. Ana. [159]

Browse

All of RODINCommunities and CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

Información adicional

AboutDeposit in RODINPoliciesGuidelinesRightsLinksStatisticsNewsFrequently Asked Questions

RODIN is available through

OpenAIREOAIsterRecolectaHispanaEuropeanaBaseDARTOATDGoogle Academic

Related links

Sherpa/RomeoDulcineaROAROpenDOARCreative CommonsORCID

RODIN está gestionado por el Área de Biblioteca, Archivo y Publicaciones de la Universidad de Cádiz

Contact informationSuggestionsUser Support