Show simple item record

dc.contributor.authorDíaz Álvarez, Juan
dc.date.accessioned2013-05-08T08:25:14Z
dc.date.available2013-05-08T08:25:14Z
dc.date.issued2012-01-01T00:00:00Z
dc.identifier.issn2173-0687
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10498/15255
dc.formatapplication/pdf
dc.language.isospaen_US
dc.publisherCádiz: Universidad de Cádiz, Servicio de Publicaciones y Grupo de Estudios del Siglo XVIIIen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/
dc.sourceCuadernos de Ilustración y Romanticismo: Revista Digital del Grupo de Estudios del Siglo XVIII- 2012, 18 (Reseñas) p.267-269en_US
dc.titleMaría de los Ángeles Pérez Samper (2011), Mesas y cocinas en la España del siglo XVIII, Gijón, Trea (La comida de la vida), 477 pp.en_US
dc.typereviewen_US
dc.rights.accessRightsopen access


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported
This work is under a Creative Commons License Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported