• español
    • English
  • Login
  • English 
    • español
    • English

UniversidaddeCádiz

Área de Biblioteca, Archivo y Publicaciones
Communities and Collections
Search 
  •   RODIN Home
  • Institutos de Investigación
  • Instituto de Investigaciones Vitivinícolas y Agroalimentarias IVAGRO
  • Search
  •   RODIN Home
  • Institutos de Investigación
  • Instituto de Investigaciones Vitivinícolas y Agroalimentarias IVAGRO
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-10 of 164

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100

Estudio del contenido de ácidos grasos de los orujos obtenidos como subproductos de vinificación 

Carmona Jiménez, Yolanda; García Moreno, María de Valme; García Barroso, Carmelo; Villarrubia, M.L.; Macías Domínguez, Francisco Antonio; Igartuburu Chinchilla, José M. (2014-05-23)

Strategies for pH control in a biofilter packed with sugarcane bagasse for hydrogen sulfide removal 

Jover, Josefina; Ramírez, Martín; Rodriguez, Ivan; Gómez Montes de Oca, José Manuel; Cantero, Domingo (Taylor & Francis, 2012-01-01)

Influencia de la pasificación en el contenido lipídico de los residuos de vinificación 

Carmona Jiménez, Yolanda; Mourente Cano, Gabriel; Igartuburu Chinchilla, José M.; García Barroso, Carmelo; Macías Domínguez, Francisco Antonio; García Moreno, María de Valme (2011-01-01)

Estudio de algunos compuestos de interés en preparados cosméticos realizados con residuos de vinificación del Jerez 

Carmona Jiménez, Yolanda; García Barroso, Carmelo; García Moreno, María de Valme (2011-01-01)

Reutilización de los restos de la vinificación y crianza del Jerez para la elaboración de productos cosméticos 

García Barroso, Carmelo; Carmona Jiménez, Yolanda; García Moreno, María de Valme; Palma Lovillo, Miguel; Carbajo Espejo, José Manuel (2014-05-23)

Effect of VOCs and methane in the biological oxidation of the ferrous ion by an acidophilic consortium 

Almengló Cordero, Fernando; Ramírez, Martín; Gómez Montes de Oca, José Manuel; Cantero, Domingo; Revah, Sergio; González-Sanchez, Armando (Taylor & Francis, 2012-01-01)

Semicontinuous Temperature-Phased Anaerobic Digestion (TPAD) of Organic Fraction of Municipal Solid Waste (OFMSW). Comparison with single-stage processes 

Fernández-Rodríguez, J.; Pérez García, Montserrat; Romero García, Luis Isidoro (ELSEVIER, 2016)

Ensayos de biodegradabilidad metanogénica (BMP) de co-digestión anaeróbica de lodos y de lodos pretratados 

Solera del Rio, Rosario; Muñoz, María Luisa; Sales-Márquez, Diego; Pérez García, Montserrat (Red Española de Compostaje, 2018)

Influence of Fruit Ripening on the Total and Individual Capsaicinoids and Capsiate Content in Naga Jolokia Peppers (Capsicum chinense Jacq.) 

Vázquez Espinosa, Mercedes; Olguín-Rojas, José Arturo; Fayos, Oreto; Velasco González de Peredo, Ana; Espada Bellido, Estrella; Ferreiro-González, Marta; García Barroso, Carmelo; Fernández Barbero, Gerardo; Garcés-Claver, Ana; Palma Lovillo, Miguel (MDPI, 2020-02)

Isolation of bacteriophages from must and wine for the elimination of contaminating bacteria as an alternative to the use of sulfurous 

Cordero-Bueso, Gustavo; Moraga Galindo, Javier; Ríos-Carrasco, María; Ruiz-Muñoz, Marina; Cantoral Fernández, Jesús Manuel (E D P SCIENCES, 2019)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • . . .
  • 17

Browse

All of RODINCommunities and CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Discover

AuthorPalma Lovillo, Miguel (26)Fernández Barbero, Gerardo (22)Ferreiro-González, Marta (21)García Barroso, Carmelo (18)... View MoreSubjectphenolic compounds (11)anthocyanins (10)ultrasound-assisted extraction (7)Cortes de Cádiz (6)... View MoreDate Issued2020 (49)2019 (42)2011 (12)2014 (12)

Información adicional

AboutDeposit in RODINPoliciesGuidelinesRightsLinksStatisticsNewsFrequently Asked Questions

RODIN is available through

OpenAIREOAIsterRecolectaHispanaEuropeanaBaseDARTOATDGoogle Academic

Related links

Sherpa/RomeoDulcineaROAROpenDOARCreative CommonsORCID

RODIN está gestionado por el Área de Biblioteca, Archivo y Publicaciones de la Universidad de Cádiz

Contact informationSuggestions