Observación de la actividad antimicrobiana del ajo (Allium sativum) en el laboratorio de Educación Secundaria

DSpace Repository

Observación de la actividad antimicrobiana del ajo (Allium sativum) en el laboratorio de Educación Secundaria

Show full item record

Export reference to Mendeley 
Title: Observación de la actividad antimicrobiana del ajo (Allium sativum) en el laboratorio de Educación Secundaria
xmlui.dri2xhtml.METS-1.0.item-title-alternative: Observation of the garlic antimicrobial activity (Allium sativum) in compulsory Secondary Education laboratory
Author: López Pérez, José Pedro
xmlui.dri2xhtml.METS-1.0.item-source: Revista Eureka sobre Enseñanza y Divulgación de las Ciencias - 2011, 8(Extra) pp. 491-494
Abstract: El ajo (Allium sativum) ha sido utilizado desde tiempos inmemorables, tanto para uso culinario como por sus propiedades terapéuticas. En esta comunicación se ensaya (in vitro) la propiedad antimicrobiana de este alimento frente a bacterias presentes en la superficie de la piel.
Subject: microbiología ; etnobotánica ; actividad antimicrobiana ; ajo ; microbiology ; ethnobotany ; antimicrobial activity ; garlic.
Handle: http://hdl.handle.net/10498/14556
Date: 2011-01-01

Files in this item

Files Size Format View
17-LopezPerez-491-494.pdf 213.8Kb PDF View/Open

Statistics

View statistics

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported