Estudio de la inhibición de la respiración/fermentación en células de levadura por fluoruro de sodio

DSpace Repository

Estudio de la inhibición de la respiración/fermentación en células de levadura por fluoruro de sodio

Show full item record

Export reference to Mendeley 
Title: Estudio de la inhibición de la respiración/fermentación en células de levadura por fluoruro de sodio
xmlui.dri2xhtml.METS-1.0.item-title-alternative: Study of the inhibition of respiration/fermentation in yeast cells by sodium fluoride
Author: López Pérez, José Pedro; Boronat Gil, Raquel
xmlui.dri2xhtml.METS-1.0.item-source: Revista Eureka sobre Enseñanza y Divulgación de las Ciencias - 2013, 10(1) pp. 133-138
Abstract: En esta comunicación se presentan las directrices necesarias para observar, en el laboratorio de Educación Secundaria, la inhibición del metabolismo de los azúcares en células de levadura por fluoruro de sodio y su inclusión en la materia de Biología en segundo curso de Bachillerato.This paper presents the necessary guidelines to achieve the observation of the inhibition of sugar metabolism in yeast cells by means of the compound sodium fluoride. This activity is appropriate for the subject of Biology in Secondary Education as well as High School.
Subject: Levadura ; fermentación ; inhibición ; fluoruro de sodio ; educación secundaria ; yeast ; fermentation ; inhibition ; sodium fluoride ; secondary education.
Handle: http://hdl.handle.net/10498/15002
Date: 2013-01-01

Files in this item

Files Size Format View
10-330-LopezPerez.pdf 314.2Kb PDF View/Open

Statistics

View statistics

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported