Toggle navigation
español
English
Login
English
español
English
Toggle navigation
Universidad
de
Cádiz
Área de Biblioteca, Archivo y Publicaciones
Communities and Collections
Contribuciones a Seminarios o Congresos INBIO
RODIN Home
Institutos de Investigación
Instituto de Investigación en Biomoléculas INBIO
Contribuciones a Seminarios o Congresos INBIO
RODIN Home
Institutos de Investigación
Instituto de Investigación en Biomoléculas INBIO
Contribuciones a Seminarios o Congresos INBIO
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Contribuciones a Seminarios o Congresos INBIO
Browse by
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Search in this collection
Go
Recent submissions
The veil of flor’s structure, composition and interactions in biological ageing wines
Ruiz Muñoz, Marina
;
Cordero Bueso, Gustavo Adolfo
;
Martínez, S.
;
Pérez, F.
;
Hughes Herrera, D.
;
Izquierdo-Bueno Reina, Inmaculada Concepción
;
Cantoral Fernández, Jesús Manuel
(
E D P SCIENCES
,
2019
)
Isolation of bacteriophages from must and wine for the elimination of contaminating bacteria as an alternative to the use of sulfurous
Cordero Bueso, Gustavo Adolfo
;
Moraga Galindo, Javier
;
Ríos-Carrasco, María
;
Ruiz Muñoz, Marina
;
Cantoral Fernández, Jesús Manuel
(
E D P SCIENCES
,
2019
)
Estudio del contenido de ácidos grasos de los orujos obtenidos como subproductos de vinificación
Carmona Jiménez, Yolanda
;
García Moreno, María de Valme
;
García Barroso, Carmelo
;
Villarrubia, M.L.
;
Macías Domínguez, Francisco Antonio
;
Igartuburu Chinchilla, José Manuel
(
2014-05-23
)
Estudio de la composición de los residuos de vinificación con fines alimenticios
Rubio Belizón, Estefanía
;
Carmona Jiménez, Yolanda
;
Igartuburu Chinchilla, José Manuel
;
García Barroso, Carmelo
;
Macías Domínguez, Francisco Antonio
;
García Moreno, María de Valme
(
2011-01-01
)
Desarrollo de un procedimiento eficaz para el análisis rutinario de la actividad antioxidante de muestras vínicas a partir del método DPPH
Carmona Jiménez, Yolanda
;
García Moreno, María de Valme
;
Igartuburu Chinchilla, José Manuel
;
García Barroso, Carmelo
(
2013-01-01
)
Influencia de la pasificación en el contenido lipídico de los residuos de vinificación
Carmona Jiménez, Yolanda
;
Mourente Cano, Gabriel
;
Igartuburu Chinchilla, José Manuel
;
García Barroso, Carmelo
;
Macías Domínguez, Francisco Antonio
;
García Moreno, María de Valme
(
2011-01-01
)
Search RODIN
This Collection
Browse
All of RODIN
Communities and Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Statistics
View Usage Statistics
Discover
Author
Carmona Jiménez, Yolanda (4)
García Barroso, Carmelo (4)
García Moreno, María de Valme (4)
Igartuburu Chinchilla, José Manuel (4)
... View More
Subject
actividad antioxidante (1)
azúcares (1)
DPPH (1)
Fibra alimenticia (1)
... View More
Date Issued
2011 (2)
2019 (2)
2013 (1)
2014 (1)
Información adicional
About
Deposit in RODIN
Policies
Guidelines
Rights
Links
Statistics
News
Frequently Asked Questions
RODIN is available through
OpenAIRE
OAIster
Recolecta
Hispana
Europeana
Base
DART
OATD
Google Academic
Related links
Sherpa/Romeo
Dulcinea
ROAR
OpenDOAR
Creative Commons
ORCID